Wederverkoop programma

Dit jaar hebben wij een reeks nieuwe producten ontwikkeld en opgenomen in ons assortiment. Wij zijn enorm trots op onze producten en de fantastische resultaten die ermee behaald worden en willen zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met de verbluffende schoonmaakresultaten en het schoonmaak gemak die onze producten teweegbrengen.

Hoe wordt u wederverkoper van onze topproducten

Bent u ook enthousiast over onze lijn topproducten en wilt u dit graag delen met bekende? En daarbij nog een leuke centje bijverdienen? Laat dan middels onderstaande knop weten dat u geïnteresseerd bent en ontvang volledig vrijblijvend meer informatie over de inhoud, werking en mogelijke verdiensten van ons wederverkoop programma.

Ik wil graag meer informatie ontvangen

Mien Strijpers – Wederverkoper van hetdoekje.nl

‘Ze verkopen zichzelf, omdat ze echt doen wat ze horen te doen.’

” Een tijdje geleden ben ik begonnen met het verkoopprogramma van hetdoekje.nl. Al voor dit programma was ik er eigenlijk al mee begonnen, omdat ik zelf het ramendoekje van ze helemaal geweldig vond en dit maar vertelde tegen iedereen die het maar wilde horen.

Uiteindelijk kost het nauwelijks moeite, omdat de schoonmaakdoeken en alle producten gewoon goed zijn. Ze verkopen zichzelf, omdat ze echt doen wat ze horen te doen. Het is ook leuk om van iedereen altijd te horen dat ze zouden willen dat ze de schoonmaakdoekjes eerder hadden ontdek en dat het poetsen een stuk makkelijk is geworden, want daar gaat het toch om. En uiteindelijk verdien ik er nog een leuk zakcentje mee dus iedereen blij.”