Ramendoek haalt de Telegraaf

Door zijn eenvoud en kracht heeft Het Doekje al 3 maal de Telegraaf gehaald, waar wij natuurlijk ontzettend trots op zijn.

Emile Bode – Het beste als laatste

Emile bode heeft begin 2016 afscheid genomen van zijn wekelijkse huishoudtips in de Telegraaf. In zijn allerlaatste aflevering heeft hij zijn Top 25 van huishoudproducten waar hij, zijn vrouw en dochters al jaren plezier van beleven opgesteld. Ons ramendoekje staat maar liefst op plaats 6 in deze lijst. De beste tips uit zijn vijftien jaar huishoudtips in de Telegraaf zijn te lezen in onderstaand artikel.

Krantenartikel-emile-bode
Lees meer

Glazenwasser – Ervaring Mevrouw Kröger

Mevrouw Kröger heeft twee keer het product Glazenwasser van HG gebruikt om haar ramen schoon te maken. Toen het ging regenen en daarna de zon ging schijnen, was het glas veranderd in matglas. “Ze zijn nu al drie keer gelapt met water met ammonia en afwas met een scheut Glassex. Maar de ramen worden maar niet schoon en na een regenbui kan ik er niet meer doorheen kijken.” Mijn vrouw gebruikt al jaren HG en nooit problemen. Het is super geconcentreerd dus een paar druppeltjes is genoeg. Ik raad deze lezeres aan voortaan doekjes te gebruiken van Ferry Shining World (www.hetdoekje.nl). Alleen met water. Je kunt er alles mee schoonmaken en de zeemachtige doekjes kunnen gewoon in de wasmachine op 90 graden. Om het matte te verwijderen zou ik Glansspoel voor de vaatwasser eens proberen.

Krantenartikel-glazenwasser

Krantenartikel-glazenwasser

Lees meer

Ramendoekje – Ervaring Nancy Bruinenga

Nancy Bruinenga kreeg van haar oudste zus voor de grap een ramendoekje van “Ferry Shine World.” Een wasbaar doekje waarmee je gladde oppervlakten zoals spiegels, ramen, televisiescherm, chroom, brillenglazen en glas kunt schoonmaken. Geen spons, trekker of zeem meer nodig, alleen schoon, handwarm water en het doekje. “Een raar idee, maar ik probeerde het en het werkt!” meldt Nancy. “Je moet je wel aan de wasvoorschriften houden voor hergebruik.” Zie ook www.hetdoekje.nl

Krantenartikel-ramendoekje

Lees meer