Enthousiaste moeders!

eloomans, 14 mei 2020

5

Wilde eens wat anders geven aan m'n moeder en schoonmoeder dan het standaard geurtje of bloemetje op moederdag. Aangezien ik zelf écht heel erg blij ben met m'n ramendoeken - die ik in combinatie met de voorreinigingsdoeken gebruik - besloot ik voor beide een pakketje samen te stellen (incl. stofhandschoen). Zag ze allebei bedenkelijk kijken toen ze het kadootje openmaakten … wat ik ook wel had verwacht. Had mijn eigen doeken meegenomen - om ze gelijk een demonstratie te geven. Nadat ze zagen hoe snel en eenvoudig ik hun ramen 'zeemde'- waren ze verkocht! Weer 2 enthousiaste gebruikers erbij!

Jeanette, 13 april 2020

J. van der Lee, 13 april 2020

5

Voorzichtig 2 doekjes besteld om te testen, leek te mooi om waar te zijn. Na 1 keer gebruiken meteen dol enthousiast, ze zijn echt GEWELDIG!!!!!!! Zelfs mijn man is er super blij mee, poetsen wordt leuk!!! Al gauw voor moeder, zus en vriendin ook besteld. Ramen (ook van auto) glazen tafel, deuren etc. eigenlijk voor alles perfect. COMPLIMENT!!!!!!!

Mevrouw

Rooze, 07 april 2020

5

Na alle recensies te hebben gelezen toch maar 2 raamdoeken besteld. Het is echt waar, ze zijn geweldig. Ik heb een balkon met 7 glazen ruiten en alles werd streeploos schoon. Echt ideaal, ga gelijk nog extra doeken bestellen.

mw.

Lucy C. B. Jonkers, 01 april 2020

5

Het is ècht ongelooflijk hoe goed deze doekjes werken. En je doet er zo lang mee!. Ze gaan inmiddels met mijn dochters mee naar Spanje en daar nemen ze ook al weer de Ferry shiny World ramendoeken mee voor vriendinnen.! Je hebt er beslist geen werk meer van ! een plezier om je ramen etc. te reinigen! Voordelig en schoon! En...... een perfecte service !!

Wasverzachter

Monique de Jong, 17 december 2019

5

Ze werken echt schitterend maar heb er een per ongelijk gewassen met wasverzachter. Wat nu? Geen probleem, gewoon in de wasmachine uitwassen zonder wasverzachter en hij werkt weer als vanouds. Echt een geweldige doek.

https://www.dehaanglas.nl/glasrenovatie

Natalie, 19 november 2019

5

Dit is een geweldig product voor zowel ramen als spiegels. Op de spiegel bleef altijd iets zitten, en dat zag je wanneer hij besloeg. Nu is de badkamerspiegel stralend schoon. Dat was een aansporing om het doekje ook voor de ramen te gebruiken. Echt ongelooflijk. Je hebt geen zeem meer nodig.

Ilse bedankt

Bea Notenboom, 18 november 2019

5

Mijn buurvrouw (Ilse) was al enige tijd enthousiast en heeft mij uiteindelijk zo ver gekregen dat ik de ramendoek ook uitgeprobeerd heb. Ik dacht het zal wel, na zoveel teleurstellingen verlies je het vertrouwen in producten die alles beloven maar weinig waarmaken. Nu ben ik haar dankbaar want het is echt waar, ze werken super. Je moet je wel goed aan de gebruiksvoorwaarden houden en geen reinigingsmiddel toevoegen, geen wasverzachter gebruiken en regelmatig in de wasmachine uitwassen. Ik ga nu ook de andere producten proberen. Ik heb er alle vertrouwen in. Zo wordt poetsen fun.

heel erg bedankt voor het doekje mijn vriendin vind hem super goed het doet wat het belooft.super ga zo door toppie...

janenmeriam, 10 juni 2019

5

heel erg tevreden toppie zeer goed bedrijf jan van den boogaard een zeer tevreden.klant dank jullie voor de goede service toppie.

Verbluffend

yvonnefitline, 03 april 2019

5

Het is in een woord geweldig. Ramen schoon zonder strepen en klus snel geklaard. Ben er erg blij mee en kan het iedereen aanraden.

Wauw, alles streeploos schoon!

AK, 26 maart 2019

5

Eigenlijk laat ik nooit ergens een review achter maar nu vind ik het toch echt wel zo eerlijk dit te doen! Na het lezen van de andere recensie 2 ramendoekjes besteld. De volgende dag kwamen de doekjes door de brievenbus. Ik was zo benieuwd of het daadwerkelijk zo makkelijk zou zijn de ramen schoon te maken.. Dus ik heb de doeken eerst volgens de bijgeleverde gebruiksaanwijzing 15 minuten in heet water laten liggen. Vervolgens uitgespoeld en een emmertje gevuld met handwarm water. Ik heb de doek in het water gedrenkt, vervolgens goed uitgewrongen en tot slot de ramen gepoetst. Bij het zien van de druppeltjes vreesde ik even dat het niet streeploos zou drogen maar ik sta nog steeds versteld.. in no time al mijn ramen gelapt en direct alles van glas of glanzend materiaal in huis ook maar meegenomen met het doekje. En eerlijk waar... alles blinkt! Ik ben nu al superblij met deze aanschaf en heb ze pas 2 uurtjes in huis!

Uit de Telegraaf :)

Carla van Zuilen, 06 november 2018

5

Inmiddels poets de hele familie met deze doekjes en zijn ook overgestapt op de andere artikelen van FSW. Niet voor niets dat jullie 3 keer met een mooi geschreven artikel (Emile Bode) in de Telegraaf hebben gestaan. Complimentje FSW voor jullie producten, ga zo door.

Toppppp

Caroline Vermeer, 19 augustus 2018

5

Na aankoop van de doekjes direct aan de slag. Ik poets niet graag maar wanneer je begint met deze doekjes dan wil je niet meer ophouden. Alles blinkt en glimt en in een poep en een zucht is het gebeurd. Echte luie wijven doekjes. (knipoog)

Geweldig! Ik ben overtuigd. Ga een goede promotor worden.

Lucia, 30 juni 2018

5

Dankzij de Huishoudcoach werd ik geattendeerd op 'het doekje'. Een naam die te weinig eer geeft aan het product! Vandaag kwam ik terug van vakantie en vond de envelop met mijn bestelde doekjes in de brievenbus. Nieuwsgierig als ik was ben ik meteen aan de gang gegaan. Een beetje sceptisch was ik wel, omdat ik nog nooit had gehoord van een doekje wat zoveel kan. Maar: het overtreft mijn verwachtingen. Ik heb een hekel aan ramen zemen, omdat het zoveel stappen zijn: eerst met sop boenen, dan zoveel mogelijk droogtrekken, daarna de randjes met een zeem nadrogen. En dan nog heb ik vaak strepen. Met dit doekje heb je alle taken in één keer af. Ideaal! Ik heb meteen meerdere ramen in huis gedaan, de spiegels, en de doorzichtige ruitjes in de binnendeuren die altijd vol vieze vingers zitten. Streeploos schoon! Ik ben om. Gelukkig heb ik met een vooruitziende blik 4 stuks besteld, het is ook een ideaal cadeautje voor zussen en schoonzussen!

Geen Hara meer

Hannelore Kanters, 26 mei 2018

5

Vele jaren heb ik met Hara gewerkt en (stugkop die ik ben) heb me uiteindelijk laten overhalen door mijn zus om Ferry shiny world doekjes te gebruiken. Ik moet toegeven dat deze doekjes dus echt beter werken. Sorry zus.

Aanrader!

Diana Gloudemans-Franssen, 06 februari 2018

4

Na enkele jaren gebruik heb ik wederom 4 doekjes gekocht. Ik heb ze jaren met plezier gebruikt en denk er niet aan over te stappen naar een ander product. Ik gebruik ze voor tal van zaken en kan ze eenieder aanraden

Mirjam Rutte

Mirjam Rutte, 19 september 2017

5

Nadat ik enkele reviews gelezen had over dit artikel heb ik er 2 besteld. Ik ben er erg tevreden over en gebruik ze niet alleen in de badkamer maar ook in de woonkamer voor mijn laminaat en voor de linoleum in de speelkamer. Ik had gehoopt 2 verschillende kleuren te ontvangen zodat ik ze beter uit elkaar kan houden maar heb 2 grijze ontvangen. Jammer. Ik heb van eentje het label eruit geknipt dus weet ze nu toch goed te onderscheiden.

Mevr

Sjanie, 17 juli 2017

5

Geweldig doekje lijkt het mij Als ik de reacties leest is het een wonder doekje

Elian

CECM van den Beemt, 31 mei 2017

5

Werkt echt fantastisch. Raad het iedereen aan om te gaan gebruiken. Hadden ze mij maar eerder dit product gegeven

Streeploos resultaat!

Caroline Wettingfeld Hendriksen, 03 mei 2017

5

Net in tien minuten mijn hele keuken aan de buitenkant gepoetst met mijn nieuwe poetsdoek, wat een uitvinding zeg, geen reinigingsmiddelen geen nadrogen gewoon poetsen en klaar. Voor gladde oppervaktes, glas, ramen ideaal. Streeploos resultaat! Me happy

ferry shiny world ramendoekje

tiny withoot, 22 april 2017

5

hallo ik heb een doekje gewonnen via facebook maar ik had er al 2 gekocht een voor mij en een voor mijn nichtje die zulk doekje al langer in gebruik heeft maar niet wist of dat dit hetzelfde was het was dus wel hetzelfde en zij wilde dat van haar nooit meer kwijt heb zelf ramen ermee gewassen en het bespaard veel tijd en geen strepen meer beveel het iedereen aan dit te proberen het is zijn geld dubbel en dik waard

Laat meer reviews zien