w w, 19 december 2022

Dank voor deze mooie review. Mvg, FSW.

Super

Betty Hazeleger, 31 oktober 2022

5

Vanmiddag binnen gekregen had er bij een cliënt mee gewerkt, fantastisch net even de ramen gelapt binnen en top resultaat, bril mee gepoetst en zooo wat zie ik er nu helder door. Een top doek😀

Leuke producten

Evelien, 19 september 2022

5

Wat een leuke producten, ik ben echt heel erg enthousiast! De ramen en egeldoek doen wonderen als je het mij vraagt :)

Toppie

Michael, 23 juli 2022

5

Ik heb nu de teddy plus stofdoeken besteld echt een aanrader nemen veel stof op en blijven statich mijn poetshulp is er echt blij mee

Super

D Nieuwdorp, 23 maart 2022

5

Ik zoek al ruim 20 jaar naar dit doekje ooit kocht ik zo'n raamdoekje bij tupperware nu 20 jaar later zit het vol gaten en werkt nog steeds en omdat ik dit doekje niet kon vinden maar weer nu helemaal happy.

Kristalegeldoek

Leny ten Westenend, 09 december 2021

5

Had er 1 besteld om het voor de badkamer uit te proberen bevalt super goed, heb er nu 3 bijbesteld, een voor mezelf en twee voor de kids voor hun badkamer kunnen ze het ook uitproberen, we hebben ook de raamdoeken en ook deze bevallen uitstekend. groetjes Leny

Niet verwacht

Michael, 30 november 2021

5

een fijn doekje ik hoorde het van zeggen ik dacht het zal wel maar na het eerste gebruik meteen geweldig ik ga er zeker meerdere bestellen alles zuiver en streeploos echt een aanrader

Doekjes prima, verzending niet zo

Ron, 29 november 2021

3

Over de doekjes valt niets te zeggen die zijn meer dan prima, echter op je website zetten voor 12.00 uur besteld volgende dag in huis is niet waar. Tijdens het afrekenen kies en betaal je €2 voor een PostNL levering maar in werkelijkheid gaat er een weekend overheen om het met DPD (die niet in een weekend leveren) te laten komen. En nee ik dram niet ik constateer slecht feiten :-) Prima product verder.

Ramendoek het doekje ferry shiny world

Karin.v.kaam, 08 oktober 2021

5

Ik heb met de winactie een doekje gewonnen,zo blij mee had er al 1,maar was aan vervanging toe ,na zeker bijna 2 jr, fantastische doekjes echt,kan niet meer zonder echt toppie,zeker 10 sterren waard echt???

Ramendoek Ferry Shiny World

Nancy smets, 15 mei 2021

5

Ramendoek Ferry Shiny World gekocht, eerst 1 doek om te zien of wat ik hier las ook daadwerkelijk klopte, nou ik ben om wat een fijn product om mee te werken !! door artrose in mijn handen, schouders en nek waren de ramen doen best een flinke klus, nu is het echt een plezier de ramen te doen, ook andere dingen als deuren ,spiegels enz enz gaat als een trein, dit is zeer zeker een aanrader en ik zal hier ook zeker veel meer dingen gaan bestellen !! Dank je wel Ferry Shiny World dat mensen met een beperking zo ook nog kunnen genieten van hun dagelijkse poets werkzaamheden.

Egeldoek

Anja, 23 februari 2021

5

Bij het mij bekende ramendoekje, gewoon om te proberen een Egeldoek erbij besteld voor het drogen vd (betonstuc)wanden en kitranden na het douchen. Fantastisch; één keer vegen en droog! Ook huisgenoten geven aan dat het droogmaken nu echt niks meer voorstelt.

Toppie

Bente Obbema, 07 december 2020

5

Geweldige doeken, zeker voor degene die niet van poetsen houden. Werkelijk alles in een handomdraai gedaan. Maakt schoonmaken plezierig. Heb er meerdere in gebruik en heb van de oudste doeken een puntje afgeknipt zodat ik weet wat mijn nieuwe doeken zijn. Mijn oudere doeken schuif ik op naar bv het toilet waar ik toch enig schoonmaakmiddel gebruik, ruikt lekker fris.

Dikke pluim

Yvonne, 05 december 2020

5

Fantastische producten. Echt het huishouden is in een mum van tijd gefixt. Had even een vraagje over een aantal producten ivm levering. Ze denken met je mee en dat kan ik alleen maar waarderen. Ga de producten proberen ze werken echt allemaal “stuk voor stuk”. Dikke pluim voor het doekje.

Mevr.

Bril, 08 oktober 2020

5

Ik gebruik de ramen doekjes met veel plezier en succes nu heb ik er een klein stukje vanaf geknipt en gebruik dat om mijn bril schoon te maken, het werkt fantastisch en hoeft in feite niet vochtig te zijn.

Kadootje

Yolanda van der Smissen, 16 juli 2020

5

Als kado gekregen. Was er niet echt blij mee in aanvang moet ik eerlijk toegeven. Nu erg enthousiast en kan niet anders zeggen dan dat ik erg blij ben met mijn kadootje. Super!!!!

Enthousiaste moeders!

eloomans, 14 mei 2020

5

Wilde eens wat anders geven aan m'n moeder en schoonmoeder dan het standaard geurtje of bloemetje op moederdag. Aangezien ik zelf écht heel erg blij ben met m'n ramendoeken - die ik in combinatie met de voorreinigingsdoeken gebruik - besloot ik voor beide een pakketje samen te stellen (incl. stofhandschoen). Zag ze allebei bedenkelijk kijken toen ze het kadootje openmaakten … wat ik ook wel had verwacht. Had mijn eigen doeken meegenomen - om ze gelijk een demonstratie te geven. Nadat ze zagen hoe snel en eenvoudig ik hun ramen 'zeemde'- waren ze verkocht! Weer 2 enthousiaste gebruikers erbij!

Jeanette, 13 april 2020

J. van der Lee, 13 april 2020

5

Voorzichtig 2 doekjes besteld om te testen, leek te mooi om waar te zijn. Na 1 keer gebruiken meteen dol enthousiast, ze zijn echt GEWELDIG!!!!!!! Zelfs mijn man is er super blij mee, poetsen wordt leuk!!! Al gauw voor moeder, zus en vriendin ook besteld. Ramen (ook van auto) glazen tafel, deuren etc. eigenlijk voor alles perfect. COMPLIMENT!!!!!!!

Mevrouw

Rooze, 07 april 2020

5

Na alle recensies te hebben gelezen toch maar 2 raamdoeken besteld. Het is echt waar, ze zijn geweldig. Ik heb een balkon met 7 glazen ruiten en alles werd streeploos schoon. Echt ideaal, ga gelijk nog extra doeken bestellen.

mw.

Lucy C. B. Jonkers, 01 april 2020

5

Het is ècht ongelooflijk hoe goed deze doekjes werken. En je doet er zo lang mee!. Ze gaan inmiddels met mijn dochters mee naar Spanje en daar nemen ze ook al weer de Ferry shiny World ramendoeken mee voor vriendinnen.! Je hebt er beslist geen werk meer van ! een plezier om je ramen etc. te reinigen! Voordelig en schoon! En...... een perfecte service !!

Wasverzachter

Monique de Jong, 17 december 2019

5

Ze werken echt schitterend maar heb er een per ongelijk gewassen met wasverzachter. Wat nu? Geen probleem, gewoon in de wasmachine uitwassen zonder wasverzachter en hij werkt weer als vanouds. Echt een geweldige doek.

Laat meer reviews zien