Top ramen doek

Kari, 18 september 2023

5

Super fijne ramen doek, streeploos, en handig in gebruik! Een heel tevreden klant.

Halve doekjes!

Helena van Pelt, 16 september 2023

5

Nog even dit, voor "Beetje kleiner", Al eens geprobeert de doek in tweeén te knippen ? Ik heb een halve in de badkamer, voor de spiegels! Beneden 1 halve in het toilet, eveneens voor de spiegels! Groeten, Helena

Tijd besparende doekjes!

Helena van Pelt, 16 september 2023

5

Hallo, Vanmorgen mijn doekjes ontvangen, weer keurig op tijd zoals altijd! Hoeveel ik in de loop van tijd heb besteld weet ik niet, maar de eerste keer waren dat er 10 + 1 gratis, Al mijn vriendinnen hebben inmiddels zo'n doekje van mij gekregen, en mijn hulpje zweert bij die dingen!!! Ook gebruikt zij die bij haar thuis! Familie is altijd blij met het verjaarscadeau, 1 doekje met een bosje bloemen! IK hoef nooit meer te zoeken of te vragen, "Wat wil je voor je verjaardag! " Ik heb die doekjes op iedere verdieping van mijn huis!

Ramendoekje

Hubert Deckx, 10 september 2023

5

Ongelooflijk goede reinigingsdoekjes. Hier worden zo goed als geen andere gebruikt. Worden zolang gebruikt tot ze meer gaten vertonen dan dat er nog vezel overblijft. Iedereen die we kennen die ze gebruikt willen geen andere meer.

Ramendoek

Els van rhee, 17 augustus 2023

5

Gebruik de ramendoekjes al vele jaren tot volle tevredenheid

Geweldig dat ramen doekje

Carina van hoof, 31 juli 2023

5

Ramen doekje gekregen van mijn nicht meteen uit gaan proberen denk zal wel niks zijn nadat ik zoveel dure doeken heb geprobeerd Maar het werkt super geen enkele streep en blinken whoow Meteen meer besteld en de egel doek en dweil dus ben benieuwd

Super dik tevreden

Alita, 04 juli 2023

5

Wat ben ik blij met deze schoonmaakdoekjes! Ik had ook andere doekjes besteld, alleen het aantal klopte niet. even een berichtje gedaan en het was zo opgelost.. De service is geweldig. En dan krijg je ook nog eens een cadeautje erbij! Top! Dank jullie wel.

Superdoekjes

Sa Minkman, 28 juni 2023

5

Al eerder wanddoeken, egeldoek en ramendoekjes besteld. Nu ook voor dochter. Allemaal materiaal dat het schoonmaken een stuk makkelijker maakt. Blij dat deze spullen bestaan.

Schoonmaakdoeken hetdoekje.nl

Yvonne Neudorfer-Wessels, 19 juni 2023

5

Om producten eerst te proberen heb ik de ramendoek en egeldoeken besteld. Pakket kwam al snel binnen👍🏻 Nieuwsgierig als ik was, meteen gebruikt en ik werd absoluut niet teleurgesteld👍🏻 Dit gaf meteen vertrouwen gebruik te gaan maken van de andere producten. In één van de egeldoeken zat een weeffout. Heb dit meteen gemeld(met foto) en hierop is onmiddellijk gereageerd. Het is opgelost op een, voor mij, hele fijne manier. Niet alleen goede producten, maar ook een super service met humor. Bedankt. Top👍🏻

Super blij

Marinella, 08 mei 2023

5

Na meerdere witte doekjes nu de grote grijze doek in huis. Super blij met jullie produkten!

Super 100%

Angeline Hove ten, 25 april 2023

5

Dacht zou het ja hoor geweldig deze doeken. Geen residu geen lekstrepen. Zo'n staat nu op de ramen maar gern vlekje te bekennen . Heb 25 jaar in de schoonmaak gewerkt maar dit slaat alles. Zeer tevreden. Ga bij bestellen dacht eerst zien dan geloven. Neem van mij aan HET IS WAAR.

Top schoonmaakdoekje

L, 19 april 2023

5

Nou ik dacht dus echt, dat is weer zo'n doekje die druppels achterlaat natuurlijk. Ik hed bewust mn vingers in het vet gestopt en de ramen ermee vies gemaakt, zelfs toen kreeg ik het nog schoon met het doekje ! Ik had het afgeveegd en er bleven bewust nog druppels achter op het raam, ik dacht, even wachten en het is echt waar, !! het droogt gewoon echt schoon op. Ik heb nu al zin om die 240 kleine raampjes op mn werk te zemen.

Zeer tevreden

Els, 14 april 2023

5

Voor 3e of 4e X al de wonderdoekje besteld. Ook voor anderen hoor, want gaat lang mee. Zeer tevreden. Els

Wonderschoon

Silvie van den Akker, 06 april 2023

5

Deze doekjes doen precies wat ze beloven, super tevreden over de kwaliteit, het resultaat en de verzending. Een absolute aanrader!

Beetje kleiner.

Wilfred Zwart, 03 april 2023

5

Maar het zou fijn zijn als de doek de helft kleiner zou zijn.

het doekje

Gerard en Rita, 03 april 2023

5

Dit is echt een goed product, het doet gewoon haar werk en geeft streeploos schone ramen. Echt blij mee en kan het aanbevelen.

Ik poets niet graag,maar dit is grandioos.

JJ van Tongeren, 23 maart 2023

5

Het zijn geweldige doekjes,na het douchen alles alleen maar droog maken en alles blinkt.Op de kraan geen kalk spetter te vinden,super.

Ongelofelijk!!

Linda Helebrand, 03 maart 2023

5

Ik kwam ergens een review tegen over dit doekje en kon het niet geloven, met kinderen en huisdieren zijn mijn ramen zoiets als dweilen met de kraan open… maar met dit doekje… is het gewoon leuk! Al het vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon en mijn ramen blinken en zijn streeploos schoon. In 1 woord geweldig! Meteen een paar extra besteld.

w w, 19 december 2022

Dank voor deze mooie review. Mvg, FSW.

Super

Betty Hazeleger, 31 oktober 2022

5

Vanmiddag binnen gekregen had er bij een cliënt mee gewerkt, fantastisch net even de ramen gelapt binnen en top resultaat, bril mee gepoetst en zooo wat zie ik er nu helder door. Een top doek😀

Laat meer reviews zien