Reviews

Uit de Telegraaf :)

Carla van Zuilen, 06 november 2018

5

Inmiddels poets de hele familie met deze doekjes en zijn ook overgestapt op de andere artikelen van FSW. Niet voor niets dat jullie 3 keer met een mooi geschreven artikel (Emile Bode) in de Telegraaf hebben gestaan. Complimentje FSW voor jullie producten, ga zo door.

Toppppp

Caroline Vermeer, 19 augustus 2018

5

Na aankoop van de doekjes direct aan de slag. Ik poets niet graag maar wanneer je begint met deze doekjes dan wil je niet meer ophouden. Alles blinkt en glimt en in een poep en een zucht is het gebeurd. Echte luie wijven doekjes. (knipoog)

Geweldig! Ik ben overtuigd. Ga een goede promotor worden.

Lucia, 30 juni 2018

5

Dankzij de Huishoudcoach werd ik geattendeerd op 'het doekje'. Een naam die te weinig eer geeft aan het product! Vandaag kwam ik terug van vakantie en vond de envelop met mijn bestelde doekjes in de brievenbus. Nieuwsgierig als ik was ben ik meteen aan de gang gegaan. Een beetje sceptisch was ik wel, omdat ik nog nooit had gehoord van een doekje wat zoveel kan. Maar: het overtreft mijn verwachtingen. Ik heb een hekel aan ramen zemen, omdat het zoveel stappen zijn: eerst met sop boenen, dan zoveel mogelijk droogtrekken, daarna de randjes met een zeem nadrogen. En dan nog heb ik vaak strepen. Met dit doekje heb je alle taken in één keer af. Ideaal! Ik heb meteen meerdere ramen in huis gedaan, de spiegels, en de doorzichtige ruitjes in de binnendeuren die altijd vol vieze vingers zitten. Streeploos schoon! Ik ben om. Gelukkig heb ik met een vooruitziende blik 4 stuks besteld, het is ook een ideaal cadeautje voor zussen en schoonzussen!

Geen Hara meer

Hannelore Kanters, 26 mei 2018

5

Vele jaren heb ik met Hara gewerkt en (stugkop die ik ben) heb me uiteindelijk laten overhalen door mijn zus om Ferry shiny world doekjes te gebruiken. Ik moet toegeven dat deze doekjes dus echt beter werken. Sorry zus.

Aanrader!

Diana Gloudemans-Franssen, 06 februari 2018

4

Na enkele jaren gebruik heb ik wederom 4 doekjes gekocht. Ik heb ze jaren met plezier gebruikt en denk er niet aan over te stappen naar een ander product. Ik gebruik ze voor tal van zaken en kan ze eenieder aanraden

Mirjam Rutte

Mirjam Rutte, 19 september 2017

5

Nadat ik enkele reviews gelezen had over dit artikel heb ik er 2 besteld. Ik ben er erg tevreden over en gebruik ze niet alleen in de badkamer maar ook in de woonkamer voor mijn laminaat en voor de linoleum in de speelkamer. Ik had gehoopt 2 verschillende kleuren te ontvangen zodat ik ze beter uit elkaar kan houden maar heb 2 grijze ontvangen. Jammer. Ik heb van eentje het label eruit geknipt dus weet ze nu toch goed te onderscheiden.

Mevr

Sjanie, 17 juli 2017

5

Geweldig doekje lijkt het mij Als ik de reacties leest is het een wonder doekje

Elian

CECM van den Beemt, 31 mei 2017

5

Werkt echt fantastisch. Raad het iedereen aan om te gaan gebruiken. Hadden ze mij maar eerder dit product gegeven

Streeploos resultaat!

Caroline Wettingfeld Hendriksen, 03 mei 2017

5

Net in tien minuten mijn hele keuken aan de buitenkant gepoetst met mijn nieuwe poetsdoek, wat een uitvinding zeg, geen reinigingsmiddelen geen nadrogen gewoon poetsen en klaar. Voor gladde oppervaktes, glas, ramen ideaal. Streeploos resultaat! Me happy

ferry shiny world ramendoekje

tiny withoot, 22 april 2017

5

hallo ik heb een doekje gewonnen via facebook maar ik had er al 2 gekocht een voor mij en een voor mijn nichtje die zulk doekje al langer in gebruik heeft maar niet wist of dat dit hetzelfde was het was dus wel hetzelfde en zij wilde dat van haar nooit meer kwijt heb zelf ramen ermee gewassen en het bespaard veel tijd en geen strepen meer beveel het iedereen aan dit te proberen het is zijn geld dubbel en dik waard

Ramendoekje Ferry shiny

Tiny Houba, 02 maart 2017

5

Heb het ramendoekje via Facebook gewonnen, natuurlijk benieuwd of het werkelijk klopt wat je leest, over hoe goed die is, natuurlijk direct uitgepakt en uitgeprobeerd, het klopt wat er geschreven wordt , het doekje maak zonder poetsmiddelen de ramen en spiegels glanzend/blinkend schoon, doekje goed uitwringen en het droogt op zonder strepen e.d, ben zeer tevreden er over, ik beveel deze echt aan , het is het geld meer dan dubbel waard

Mijn eerste kennismaking met "Het Doekje" als reumapatient.

Karin van Middelkoop, 30 januari 2017

5

Onlangs heb ik van een kennis van me het advies gekregen om een doekje te bestellen bij Ferry Shiny World. Omdat ik, net als zij, al jaren reumapatiënt ben en weinig kracht heb in beide handen is dit doekje echt DE oplossing. Er is namelijk weinig kracht voor nodig om het doekje uit te wringen en het resultaat is echt wonderlijk. Een aanrader voor iedereen maar vooral voor mensen zoals ik.

Ramen wassen is nu een peuleschilletje

Lucie, 25 januari 2017

4

Ik heb nogal wat ramen en zag altijd tegen het wassen op. Maar nu met het Doekje is het zo gebeurd. Ik zelf vind het wel gemakkelijker om met twee doekje te werken. Eentje voor het wassen en het ander voor het drogen. Als ik het met een hetzelfde doekje doe, blijf ik toch een beetje strepen zien en moet ik het weer navegen.

Top

Anja verbakel, 19 januari 2017

5

In 1 woord "amazing".Net uitgeprobeerd en sta echt versteld.Zit al 27 jaar in professionele poetsvak met microvezel en spiegeldoekjes en heb nog nooit ergens zo'n goede ervaring mee gehad.TOP.!!! Ga er dan ook mijn oudste zus 1 kado doen want is grootste "poetsmiep" allertijden .Wat zal ze een hoop tijd overhouden voor leukere dingen.

GE WEL DIG!

Jenny, 19 december 2016

5

Wat een geweldige doek! Lekker poetsen met alleen warm water en alles schoon in een hand omdraai.

Wonderdoek!!

Mary-Lou Bremer, 20 november 2016

5

Gisteren eerste keer geprobeerd, geweldig product. Geen strepen meer Op de ramen, schoon en glashelder. Een klusje van niks met deze doek. Ben meteen mijn hele huis door gegaan. Bijzonder tevreden. Heb net weer 3 doekjes besteld voor familie en buren.

Echt ideaal doekje

Anja de Pon, 01 november 2016

5

Ongelooflijk hoe schoon je ramen worden. Had er al het e.e.a. over gehoord maar nu pas gekocht! Is echt een aanrader

Glanzend schoon

Peter van de Heide, 15 oktober 2016

5

Direct na ontvangst aan de slag gegaan met vuile ramen zowel binnen als buiten. Echt onvoorstelbaar zo snel de aanslag verdwijnt en de ramen glanzend schoon worden. Heb spijt, dat ik mijn hulp jaren met spons en zeem heb laten werken, maar beter laat dan nooit......

Werkt echt

Gerda van oirschot, 20 juli 2016

4

Heb het doekje sinds gisteren in gebruik geweldig alleen snap ik niet waarom ik er nu pas achterkom er staan al reviews op van 2013 Jammer van de jaren dat ik verschillende andere doekjes gebruikt heb. Wel vijf verschillende eentje sprong er wel uit maar had een nadeel dat hij twee doeken heeft een voor nat en een voor droog en dat laatste is niet handig als je meerdere klusjes te doen hebt. Als hij nu nog lang meegaat blijf ik zeker bij deze.

Super blij mee!

Hansje Kalff, 28 juni 2016

Ik heb het doekje nu enkele weken en het werkt echt. In een handomdraai is alles blinkend schoon. Ben er echt blij mee.

Laat meer reviews zien