Super blij

Marinella, 08 mei 2023

5

Na meerdere witte doekjes nu de grote grijze doek in huis. Super blij met jullie produkten!

Super 100%

Angeline Hove ten, 25 april 2023

5

Dacht zou het ja hoor geweldig deze doeken. Geen residu geen lekstrepen. Zo'n staat nu op de ramen maar gern vlekje te bekennen . Heb 25 jaar in de schoonmaak gewerkt maar dit slaat alles. Zeer tevreden. Ga bij bestellen dacht eerst zien dan geloven. Neem van mij aan HET IS WAAR.

Top schoonmaakdoekje

L, 19 april 2023

5

Nou ik dacht dus echt, dat is weer zo'n doekje die druppels achterlaat natuurlijk. Ik hed bewust mn vingers in het vet gestopt en de ramen ermee vies gemaakt, zelfs toen kreeg ik het nog schoon met het doekje ! Ik had het afgeveegd en er bleven bewust nog druppels achter op het raam, ik dacht, even wachten en het is echt waar, !! het droogt gewoon echt schoon op. Ik heb nu al zin om die 240 kleine raampjes op mn werk te zemen.

Zeer tevreden

Els, 14 april 2023

5

Voor 3e of 4e X al de wonderdoekje besteld. Ook voor anderen hoor, want gaat lang mee. Zeer tevreden. Els

Wonderschoon

Silvie van den Akker, 06 april 2023

5

Deze doekjes doen precies wat ze beloven, super tevreden over de kwaliteit, het resultaat en de verzending. Een absolute aanrader!

Beetje kleiner.

Wilfred Zwart, 03 april 2023

5

Maar het zou fijn zijn als de doek de helft kleiner zou zijn.

het doekje

Gerard en Rita, 03 april 2023

5

Dit is echt een goed product, het doet gewoon haar werk en geeft streeploos schone ramen. Echt blij mee en kan het aanbevelen.

Ik poets niet graag,maar dit is grandioos.

JJ van Tongeren, 23 maart 2023

5

Het zijn geweldige doekjes,na het douchen alles alleen maar droog maken en alles blinkt.Op de kraan geen kalk spetter te vinden,super.

Ongelofelijk!!

Linda Helebrand, 03 maart 2023

5

Ik kwam ergens een review tegen over dit doekje en kon het niet geloven, met kinderen en huisdieren zijn mijn ramen zoiets als dweilen met de kraan open… maar met dit doekje… is het gewoon leuk! Al het vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon en mijn ramen blinken en zijn streeploos schoon. In 1 woord geweldig! Meteen een paar extra besteld.

w w, 19 december 2022

Dank voor deze mooie review. Mvg, FSW.

Super

Betty Hazeleger, 31 oktober 2022

5

Vanmiddag binnen gekregen had er bij een cliënt mee gewerkt, fantastisch net even de ramen gelapt binnen en top resultaat, bril mee gepoetst en zooo wat zie ik er nu helder door. Een top doek😀

Leuke producten

Evelien, 19 september 2022

5

Wat een leuke producten, ik ben echt heel erg enthousiast! De ramen en egeldoek doen wonderen als je het mij vraagt :)

Toppie

Michael, 23 juli 2022

5

Ik heb nu de teddy plus stofdoeken besteld echt een aanrader nemen veel stof op en blijven statich mijn poetshulp is er echt blij mee

Super

D Nieuwdorp, 23 maart 2022

5

Ik zoek al ruim 20 jaar naar dit doekje ooit kocht ik zo'n raamdoekje bij tupperware nu 20 jaar later zit het vol gaten en werkt nog steeds en omdat ik dit doekje niet kon vinden maar weer nu helemaal happy.

Kristalegeldoek

Leny ten Westenend, 09 december 2021

5

Had er 1 besteld om het voor de badkamer uit te proberen bevalt super goed, heb er nu 3 bijbesteld, een voor mezelf en twee voor de kids voor hun badkamer kunnen ze het ook uitproberen, we hebben ook de raamdoeken en ook deze bevallen uitstekend. groetjes Leny

Niet verwacht

Michael, 30 november 2021

5

een fijn doekje ik hoorde het van zeggen ik dacht het zal wel maar na het eerste gebruik meteen geweldig ik ga er zeker meerdere bestellen alles zuiver en streeploos echt een aanrader

Doekjes prima, verzending niet zo

Ron, 29 november 2021

3

Over de doekjes valt niets te zeggen die zijn meer dan prima, echter op je website zetten voor 12.00 uur besteld volgende dag in huis is niet waar. Tijdens het afrekenen kies en betaal je €2 voor een PostNL levering maar in werkelijkheid gaat er een weekend overheen om het met DPD (die niet in een weekend leveren) te laten komen. En nee ik dram niet ik constateer slecht feiten :-) Prima product verder.

Ramendoek het doekje ferry shiny world

Karin.v.kaam, 08 oktober 2021

5

Ik heb met de winactie een doekje gewonnen,zo blij mee had er al 1,maar was aan vervanging toe ,na zeker bijna 2 jr, fantastische doekjes echt,kan niet meer zonder echt toppie,zeker 10 sterren waard echt???

Ramendoek Ferry Shiny World

Nancy smets, 15 mei 2021

5

Ramendoek Ferry Shiny World gekocht, eerst 1 doek om te zien of wat ik hier las ook daadwerkelijk klopte, nou ik ben om wat een fijn product om mee te werken !! door artrose in mijn handen, schouders en nek waren de ramen doen best een flinke klus, nu is het echt een plezier de ramen te doen, ook andere dingen als deuren ,spiegels enz enz gaat als een trein, dit is zeer zeker een aanrader en ik zal hier ook zeker veel meer dingen gaan bestellen !! Dank je wel Ferry Shiny World dat mensen met een beperking zo ook nog kunnen genieten van hun dagelijkse poets werkzaamheden.

Egeldoek

Anja, 23 februari 2021

5

Bij het mij bekende ramendoekje, gewoon om te proberen een Egeldoek erbij besteld voor het drogen vd (betonstuc)wanden en kitranden na het douchen. Fantastisch; één keer vegen en droog! Ook huisgenoten geven aan dat het droogmaken nu echt niks meer voorstelt.

Laat meer reviews zien