Wat vindt De HuishoudCoach van het ramendoekje?

Wat vinden wij van het ramendoekje?

Aanvankelijk gebruikten we het doekje heel braaf alleen voor het schoonmaken van ramen, het poetsen van de ruiten van de magnetron en oven, en het blinkend maken van de diverse spiegels in huis. Maar al snel ontdekten we dat het doekje inderdaad ook geweldig werkt op de – houten! – aanrechtbladen in de keuken, deurklinken, gladde lampenkappen, et cetera.

Sindsdien poetsen we alles wat los en vast in huis zit met dit wonderdoekje. Zonder reinigingsmiddel en met het grootste gemak, want het lijkt alsof het vuil zich aan het ramendoekje vastzuigt en moeiteloos wordt opgenomen. Daarnaast is het ramendoekje lekker licht en laat zich makkelijk uitspoelen en uitwringen. Ook is het in no-time weer droog, voor geval je even een spiegel wil opwrijven.

Tip: was het ramendoekje eerst 1 x voordat je ermee aan de slag gaat, zodat het soepeler aanvoelt en lekker in de hand ligt.

Goedgekeurd

Kortom, het ramendoekje van Ferry Shiny World werkt inderdaad niet alleen uitstekend op ruiten en andere spiegelende oppervlakken, maar leent zich ook geweldig bij allerlei andere poetsacties.

Zozeer zelfs, dat we ons er na enkele weken op betrapten dat we na het draaien van een vaatdoekenwas, het ramendoekje er steeds als eerste uitvisten om opnieuw te gebruiken.

Reden genoeg om het ramendoekje van Ferry Shiny World het predicaat ‘Goedgekeurd door De HuishoudCoach’ te geven!