Schoonmaken met reuma of artrose

Verbluffende resultaten met de raamdoeken van Ferry Shiny World®

Raamdoeken van Ferry Shiny World®

De originele Ferry Shiny World® microvezeldoeken

Schoonmaken in huis is voor de meeste mensen een noodzakelijk kwaad dat het liefste zo weinig mogelijk tijd in beslag neemt, zeker wanneer u last heeft van reuma of artrose. Om écht effectief en pijnloos schoon te maken in minder tijd is de microvezeldoek van Ferry Shiny World® een uitkomst. Deze microvezeldoek is voor veel toepassingen te gebruiken, voor alle gladde oppervlakten, speciaal  voor ramen, spiegels, glas, badkamer, TV, chroom, bril, auto, caravan enz. De microvezeldoeken van Ferry Shiny World® zijn van een ongeëvenaarde kwaliteit. Door de toepassing van een verhoogde concentratie hóógwaardige polymeren werken onze microvezeldoeken enorm tijdbesparend,  streep- en druppelloos zónder toevoeging van enig reinigingsmiddel. Daarbij hoeft u weinig kracht te zetten, zodat het een ideaal schoonmaakhulpmiddel is wanneer u last heeft van reuma of artrose.

Microvezeldoek bestellen

Géén spons, trekker, zeem of reinigingsmiddel nodig met onze microvezeldoeken!

Géén spons, trekker en zeem meer nodig, alléén schoon handwarm water en onze raamdoeken volstaan om iedere keer een verbluffend resultaat te behalen. Ferry Shiny World® raamdoeken verdienen zichzelf terug om meer dan één reden, ze verwijderen aanslag en vuil van zowel de ramen binnen als buiten en hebben een sterk reducerende werking op alle aanwezige bacteriën. (in het bijzonder op zuurstofbehoevende). Doordat er géén reinigingsmiddel hoeft worden toegevoegd spaart u niet alleen uw portemonnee en uw handen, maar óók ons milieu.

Het ideale schoonmaakhulpmiddel bij reuma of artrose

Waneer u een verminderde handfunctie heeft door reuma of artrose kunnen schoonmaakklussen enorm lastig en pijnlijk zijn. De microvezeldoeken van Ferry Shiny World® zorgen ervoor dat u écht effectief en pijnloos schoon kan maken in minder tijd.

 

Andere over onze raamdoeken

Super

PJeanne Snelders, 13 maart 2014

5

Het doekje had ik gekregen en ik kan niet anders zeggen dat het een geweldig doekje is. Het maakt goed en echt schoon. Met de artrose in mijn handen is het gemakkelijker en minder pijnlijk dan met spons en zeem. Ik ben zeer tevreden.

Fantastisch wat een uitkomst

Anette Werlemann, 20 juli 2015

5

In de telegraaf las ik het doekje als tip om zonder zeem en trekker ramen, spiegels schoon te krijgen. Ik heb meteen 4 stuks besteld. Ik vind het fantastich. De ramen en spiegels zijn streeploos schoon. Wel moeten de doekjes altijd schoon zijn anders krijg je toch strepen. De andere vier doekjes heb ik inmiddels al doorverkocht of cadeau gedaan aan vriendinnen en collega’s.

Super blij!

Gerda Bulthuis, 16 februari 2016

5

Vandaag het doek ontvangen en direct mijn ramen gezeemd.Wat geweldig ! Het overtreft mijn verwachting, een absolute must have! Ik heb nog nooit zo glimmende ramen gehad en zo makkelijk!

Lees meer ervaringen