Ramen wassen tips

Verbluffende resultaten met de raamdoeken van Ferry Shiny World®

Ramen wassen tips van Ferry Shiny World®

Ramen wassen tips

Ramen wassen zonder strepen lastig? Nee hoor! De ramendoeken van Ferry Shiny World® zorgen ervoor dat uw ramen makkelijk en zonder strepen kunt wassen zonder dat u een spons, trekker, zeem of schoonmaakmiddel nodig hebt. Daarnaast zijn de doeken tot wel 600x uitwasbaar en geschikt voor alle gladde oppervlakte waardoor het ramen wassen niet alleen makkelijk wordt, maar u bespaart er ook veel tijd en geld mee natuurlijk!

Ramendoek bestellen

4 Ramen wassen tips

Om het ramen wassen makkelijker voor u te maken hebben we 4 ramen wassen tips.

1. Gebruik de Ferry Shiny World® Voorreinigingsdoek
De Voorreiniginsdoek is tweezijdig te gebruiken; Speciaal te gebruiken bij het verwijderen van hardnekkig vuil op alle gladde oppervlakten binnen- en buitenshuis. Aan te wenden voor het verwijderen van vuil op buitenramen en kozijnen (zand en stof) alvorens u de ramen wast met ons Ferry Shiny World® Ramendoek. De doeken zijn ook binnenshuis ideaal voor vuil op alle gladde oppervlakten.

2. Gebruik de Ferry Shiny World® Ramendoek
Na gebruik van onze voorreiningsdoeken gebruikt u de originele Ferry Shiny World® ramendoeken. Deze doeken zijn samengesteld uit hoogwaardige polymeren. Speciaal voor ramen, spiegels en glas. Ze werken snel, druppel- en streeploos op alle gladde oppervlakten zonder enig reinigingsmiddel, alleen handwarm water en de doek volstaan. Goed voor uw handen, portemonnee en ons milieu. U heeft geen spons, trekker en zeem meer nodig, omdat alle handeling met hetzelfde doek verricht worden, dit werkt daarnaast ook enorm tijdsbesparend.

Deze set doeken is ideaal voor het streeploos helder schoonmaken van uw ramen zonder reinigingsmiddel.

Ramendoek set bestellen

3. Gebruik schoon handwarm water tijdens het ramen wassen.
De Shiny World® Ramendoeken hebben verder niets nodig om tot fantastische resultaten te komen. Door de toepassing van hoogwaardige polymeren verwijderen de doeken aanslag en vuil in een handomdraai. Daarnaast hebben ze ook een sterk reducerende werking op alle aanwezige bacteriën.

4. Maak de kozijnen schoon
Verwijder het stof op de kozijnen en maak vervolgens de kozijnen verder schoon met de Ferry Shiny World® Voorreinigingsdoek voor het beste resultaat en zonder reinigingsmiddel.

Andere over onze ramendoek

Werkt echt

Gerda van oirschot, 20 juli 2016

4

Heb het doekje sinds gisteren in gebruik geweldig alleen snap ik niet waarom ik er nu pas achterkom er staan al reviews op van 2013 Jammer van de jaren dat ik verschillende andere doekjes gebruikt heb. Wel vijf verschillende eentje sprong er wel uit maar had een nadeel dat hij twee doeken heeft een voor nat en een voor droog en dat laatste is niet handig als je meerdere klusjes te doen hebt. Als hij nu nog lang meegaat blijf ik zeker bij deze.

Streeploos én sprakeloos!

Marian Cornelissens, 28 juni 2016

5

N.a.v. de laatste colum met zijn huishoud top 10 van Emile Bode in de Telegraaf, heb ik de doekjes meteen besteld. Geloofde mijn ogen niet en ben meteen aan de slag gegaan. Ramen binnen en buiten, autoramen, tegelwand badkamer, glazen wanden douchecabine én mijn bril, álles streeploos schoon. Géén gedoe met sop maken. Ongelooflijk. Inmiddels al een keer gewassen en weer gebruikt, maar het werkt nog steeds! Niet goedkoop, maar het geld dubbel en dwars waard!!

Kan het aan iedereen aanbevelen

Bettine de Jong, 10 oktober 2015

5

Wat een uitkomst is deze doek. Kado gekregen van mijn moeder ben ik snel aan de slag gegaan. Super resultaat en enorm tijdbesparend, je doet alles in de helft van de tijd. Ik kan het aan iedereen aanbevelen.

Lees meer ervaringen