Raamdoeken

Verbluffende resultaten met de raamdoeken van Ferry Shiny World®

Raamdoeken van Ferry Shiny World®

De originele Ferry Shiny World® raamdoeken

Uw ramen altijd streeploos schoon en helder met de raamdoeken van Ferry Shiny World®. Ramen wassen was nog nooit zo makkelijk en effectief. De raamdoeken zijn verder te gebruiken voor alle gladde oppervlakten, speciaal  voor ramen, spiegels, glas, badkamer, TV, chroom, bril, auto, caravan enz. De raamdoeken van Ferry Shiny World® zijn van een ongeëvenaarde kwaliteit en maken krasvrij schoon. Door de toepassing van een verhoogde concentratie hóógwaardige polymeren werken onze raamdoeken enorm tijdbesparend,  streep- en druppelloos zónder toevoeging van enig reinigingsmiddel.

Raamdoeken bestellen

Géén spons, trekker, zeem of reinigingsmiddel nodig met onze raamdoeken!

Géén spons, trekker en zeem meer nodig, alléén schoon handwarm water en onze raamdoeken volstaan om iedere keer een verbluffend resultaat te behalen. Ferry Shiny World® raamdoeken verdienen zichzelf terug om meer dan één reden, ze verwijderen aanslag en vuil van zowel de ramen binnen als buiten en hebben een sterk reducerende werking op alle aanwezige bacteriën. (in het bijzonder op zuurstofbehoevende). Doordat er géén reinigingsmiddel hoeft worden toegevoegd spaart u niet alleen uw portemonnee en uw handen, maar óók ons milieu.

Andere over onze raamdoeken

Glazend schoon

Peter van de Heide, 20 juli 2016

5

Direct na ontvangst aan de slag gegaan met vuile ramen zowel binnen als buiten. Echt onvoorstelbaar zo snel de aanslag verdwijnt en de ramen glanzend schoon worden. Heb spijt, dat ik mijn hulp jaren met spons en zeem heb laten werken, maar beter laat dan nooit……

Super blij!

Gerda Bulthuis, 16 februari 2016

5

Vandaag het doek ontvangen en direct mijn ramen gezeemd.Wat geweldig ! Het overtreft mijn verwachting, een absolute must have! Ik heb nog nooit zo glimmende ramen gehad en zo makkelijk!

Fantastisch wat een uitkomst

Anette Werlemann, 20 juli 2015

5

In de telegraaf las ik het doekje als tip om zonder zeem en trekker ramen, spiegels schoon te krijgen. Ik heb meteen 4 stuks besteld. Ik vind het fantastich. De ramen en spiegels zijn streeploos schoon. Wel moeten de doekjes altijd schoon zijn anders krijg je toch strepen. De andere vier doekjes heb ik inmiddels al doorverkocht of cadeau gedaan aan vriendinnen en collega’s.

Lees meer ervaringen