Briljant Polijstdoek 1 st.

10 beoordelingen | Beoordeling toevoegen
Briljant Polijstdoek 1 st.

Op voorraad

13,95

+ -

13,95

Categorie:

Beschrijving

De Ferry Shiny World Briljant Polijstdoek is er met name voor personen die werkelijk nooit tevreden zijn als het gaat om KRISTAL-GLANS. Door de toepassing van een hoge concentratie hoogwaardige polymeren behaalt u een schitterend resultaat wanneer u uw spiegels, ramen, en bijvoorbeeld uw kristal en glazen al of niet uit de vaatwasser nawrijft met deze polijstdoek.

Briljant Polijstdoek

  • Zeer hoge polijstwaarde en hoge vochtopname
  • Na-wrijven van glazen, kristal, spiegels, ramen, bril enz.
  • 100% Streeploos op alle gladde oppervlakken
  • Uitermate geschikt om droog en nat te gebruiken
  • Afmeting 40 x 60 cm. / Geen reinigingsmiddel nodig
  • Zeer geschikt voor de horeca

Ongelofelijk.

Linda Helebrand, 03 maart 2023

5

Voor mijn ramen en spiegels deze doek besteld, echter ineens op een doffe granieten (glans) vloer op het idee gekomen de doek als dweil te gebruiken. En voor het eerst glanst mijn vloer weer heb er wel voor geboend uiteraard. Ik kan mijn ogen niet geloven en heb direct 2 doeken nabesteld om ze ook als dweil te gaan gebruiken voor mijn hoogglans vloer.

Geweldige doek

Adri van Kaam, 21 april 2021

5

Geweldige doek, zeker een aanrader voor wie een supermooi kristal helder glas op tafel wil zetten. Eigenlijk kun je er alle glas en kristal mee opblinken. Erg tevreden mee.

Echt waar

Elsemiek Dijkstra, 10 augustus 2020

5

Super doek. Kan niet anders zeggen.

Uit eten

Nori Janzen, 19 november 2019

5

We zaten even voor een borrel aan de bar voordat we aan tafel gingen en zagen de barkeeper de glazen nawrijven. Een vraag aan hem leverde de naam van de doek en waar je ze kan bestellen op. Volgende dag meteen 2 besteld en volgende dag al in huis. Meteen aan de slag gegaan even nawrijven en het resultaat is schitterend. Letterlijk en figuurlijk.

Fijne doek

Angela Beekman, 12 oktober 2018

5

Uiterst over tevreden maar had graag gezien dat ze ook in andere kleur verkrijgbaar zijn. Mogelijk dat men hier gehoor aan kan geven.

Super

Caroline Schouten, 08 augustus 2018

5

Ik ben een echt poetsdier, heb ik van mijn moeder denk ik. Ik heb ze ook gekregen van mijn moeder en ben er direct mee aan de slag gegaan. Zeer tevreden en mooie grote doeken.

Ik zie alles weer duidelijk

herm1014, 16 juni 2018

5

Ferry Shiny World Briljant Polijstdoek binnen gekregen af gelopen week. Ik heb div testen gedaan met het doek en alles is weer stralend helder. De glazen blinken weer als nieuw mijn smartphone glimt weer op tafel en door mijn bril zie ik weer alles helder en duidelijk. Ieder huishouden zou deze doek in huis moeten hebben zeker voor je smartphone want daar zit veel bacteriën op en die zijn nu niet meer blij. En onze vingers wel.

fijne doek

Joke Bressers, 21 januari 2018

5

Ideale doeken. Ik gebruik ze voor al mijn glaswerk dat uit de vaatwasser komt. Ik gebruik ze zowel droog voor kristal of glas als heel licht vochtig voor bijvoorbeeld spiegels en tv. Echte aanrader.

Gehoord van collega

Dick Voerman, 17 december 2017

5

Wij hebben een Bistro en zijn erg gesteld op kristal heldere glazen. Wanneer je nooit tevreden bent als het gaat om smetteloosheid moet je deze doek gebruiken. Wij wrijven onze wijnglazen na nadat ze uit de vaatwasser komen en zetten een smetteloos glas op tafel voor onze gasten. Topproduct.

Kristal heldere glazen

Petra Hendriks, 20 juli 2017

5

Echt een geweldige polijstdoek. Mijn mooie wijnglazen zijn nog nooit zo blinkend geweest! Na het afwassen even met de doek erover en klaar. Geweldig!

Toppie

Naomi van Buuren, 23 mei 2017

5

Van mijn moeder heb ik er 2 gekregen en ben er erg blij mee. Heb er nu 1 voor mijn vriendin gekocht die binnenkort jarig is. Weet niet hoe ze dit gaat oppakken. Oeps.

Laat een review achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Andere suggesties…

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.