Wonderdoeken

Wonderlijke resultaten met de wonderdoekjes van Ferry Shiny World®

Wonderdoekjes van Ferry Shiny World®

De originele Ferry Shiny World® wonderdoeken

Schoonmaken in huis is voor de meeste mensen een noodzakelijk kwaad dat het liefste zo weinig mogelijk tijd in beslag neemt. Om écht effectief schoon te maken in minder tijd zijn de wonderdoeken van Ferry Shiny World® een uitkomst. Deze wonderdoeken zijn te gebruiken voor alle gladde oppervlakten, speciaal  voor ramen, spiegels, glas, badkamer, TV, chroom, bril, auto, caravan enz. De wonderdoeken van Ferry Shiny World® zijn van een ongeëvenaarde kwaliteit en zorgen voor een verbluffend resultaat. Door de toepassing van een verhoogde concentratie hóógwaardige polymeren werken onze wonderdoekjes enorm tijdbesparend,  streep- en druppelloos zónder toevoeging van enig reinigingsmiddel.

Wonderdoekjes bestellen

Géén zeem, spons, trekker of reinigingsmiddel nodig met onze wonderdoeken!

Géén zeem, spons en trekker meer nodig, alléén schoon handwarm water en de wonderdoek volstaan om een verbluffend resultaat te behalen. Ferry Shiny World® wonderdoeken verdienen zichzelf terug om meer dan één reden, ze verwijderen aanslag, vuil en hebben een sterk reducerende werking op alle aanwezige bacteriën. (in het bijzonder op zuurstofbehoevende). Doordat er géén reinigingsmiddel hoeft worden toegevoegd spaart u niet alleen uw portemonnee en uw handen, maar óók ons milieu.

Andere over onze wonderdoeken

Wonderdoek!!

Mary-Lou Bremer, 20 juli 2016

5

Gisteren eerste keer geprobeerd, geweldig product. Geen strepen meer Op de ramen, schoon en glashelder. Een klusje van niks met deze doek. Ben meteen mijn hele huis door gegaan. Bijzonder tevreden. Heb net weer 3 doekjes besteld voor familie en buren.

Superdoekje!

Sas, 03 februari 2016

5

Gisteren het doekje ontvangen, vandaag alle ramen gelapt en spiegels gedaan! Wat een wonderdoek! Tijd en geldbesparend! Echt een aanbeveling!!

Echt een wonder

C.M.M van den Berg, 17 augustus 2015

5

Geweldig.. Dit doekje is echt een wonder, ben er zo blij mee.ook al kado gegeven,dus nog meer mensen blij gemaakt.

Lees meer ervaringen