Brillendoek

Verbluffende resultaten met het brillendoekje van Ferry Shiny World®

Brillendoekje van Ferry Shiny World®

De originele Ferry Shiny World® brillendoek

Uw brillenglazen altijd streeploos schoon en helder met het brillendoek van Ferry Shiny World®. De brillendoek is verder te gebruiken voor alle gladde oppervlakten, speciaal voor ramen, spiegels, glas, badkamer, TV, chroom, bril, auto, caravan enz. De brillendoeken van Ferry Shiny World® zijn van een ongeëvenaarde kwaliteit en maken krasvrij schoon. Door de toepassing van een verhoogde concentratie hóógwaardige polymeren werken onze brillendoekjes enorm tijdbesparend,  streep- en druppelloos zónder toevoeging van enig reinigingsmiddel.

Brillendoekje bestellen

Streeploos helder zonder reinigingsmiddel met onze brillendoek!

Géén reinigingsmiddel meer nodig, eventueel alléén schoon handwarm water en de brillendoek volstaan om verbazende resultaten te behalen. Ferry Shiny World® brillendoeken verdienen zichzelf terug om meer dan één reden, ze verwijderen aanslag, vuil en hebben een sterk reducerende werking op alle aanwezige bacteriën. (in het bijzonder op zuurstofbehoevende). Doordat er géén reinigingsmiddel wordt gebruikt worden uw brillenglazen en montuur niet aangetast. Daarbij bespaart u niet alleen uw portemonnee en uw handen, maar óók ons milieu.

Andere over ons brillendoekje

Werkt echt

Gerda van oirschot, 20 juli 2016

4

Heb het doekje sinds gisteren in gebruik geweldig alleen snap ik niet waarom ik er nu pas achterkom er staan al reviews op van 2013 Jammer van de jaren dat ik verschillende andere doekjes gebruikt heb. Wel vijf verschillende eentje sprong er wel uit maar had een nadeel dat hij twee doeken heeft een voor nat en een voor droog en dat laatste is niet handig als je meerdere klusjes te doen hebt. Als hij nu nog lang meegaat blijf ik zeker bij deze.

Streeploos én sprakeloos!

Marian Cornelissens, 28 juni 2016

5

N.a.v. de laatste colum met zijn huishoud top 10 van Emile Bode in de Telegraaf, heb ik de doekjes meteen besteld. Geloofde mijn ogen niet en ben meteen aan de slag gegaan. Ramen binnen en buiten, autoramen, tegelwand badkamer, glazen wanden douchecabine én mijn bril, álles streeploos schoon. Géén gedoe met sop maken. Ongelooflijk. Inmiddels al een keer gewassen en weer gebruikt, maar het werkt nog steeds! Niet goedkoop, maar het geld dubbel en dwars waard!!

Kan het aan iedereen aanbevelen

Bettine de Jong, 10 oktober 2015

5

Wat een uitkomst is deze doek. Kado gekregen van mijn moeder ben ik snel aan de slag gegaan. Super resultaat en enorm tijdbesparend, je doet alles in de helft van de tijd. Ik kan het aan iedereen aanbevelen.

Lees meer ervaringen