Multi Duo-doek set 4 st.

5 beoordelingen | Beoordeling toevoegen
Multi Duo-doek set 4 st.

Op voorraad

19,95

+ -

19,95

Categorie:

Beschrijving

De Ferry Shiny World Duo-doek is tweezijdig te gebruiken. Beschikt enerzijds over een grote vet- en vuilopname en anderzijds over een polijstende zijde. Bij uitstek geschikt voor gladde oppervlakten, geschikt voor de vaat en alle keukenonderdelen. Deze doek mag in geen enkele keuken ontbreken.

Multi Duo-doek

  • Tweezijdig te gebruiken, zachte- en intensieve zijde
  • Hoge vuil- en wateropname
  • Ideaal voor lichte- en sterke vervuiling
  • Bacterie-reducerende werking
  • Geen reinigingsmiddel nodig (anti allergie)
  • Uitwasbaar tot 90 gr. C. Afmeting ca. 25 x 20 cm.

geweldige doekjes

Jose Janssen, 19 juli 2023

5

Ik vind alle doeken en dweilen etc.geweldig,Ik wil nooit meer iets anders. Ze laten geen strepen na,ze kunnen in de winter in de droger. Zo heb je weer zin om te poetsen.

Mevr.

Noortje de Geus, 28 maart 2023

5

Alles in de keuken schoon en droog. Aanrecht, inductieplaat etc. Super doekjes. Geef ze ook als cadeautjes aan mijn vriendinnen

Vaat in de keuken

Frea Lintermans, 04 november 2018

5

Ik heb altijd de vaat gedaan met een borstel. Voor het eerst doe ik o.a. de vaat nu met deze doekjes. Echt super, ze nemen zeer goed vuil en vet af en hebben een praktische afmeting. Ik gebruik ze vervolgens voor diverse doeleinden in de keuken.

Cadeautje!

Linda Rijsdijk, 19 juni 2018

5

Doekjes gekregen van mijn moeder en ik kan ze iedereen aanbevelen. Een minpuntje misschien, ik zou ze liever in een andere kleur hebben.

Hoe is het mogelijk

herm1014, 16 juni 2018

5

Ik heb van de week Ferry Shiny World Duo-doek besteld en vlug binnen gekregen. Had deze besteld met niet veel verwachtingen maar wel benieuwd of het wat zou zijn. Ik ben er radeloos van hoe fijn deze doekjes zijn. Ze nemen veel water op en alles wat je af doet is vlug zuiver en droog. Ik ga ook zeker al mijn andere vaat doekjes weg doen en ga ze vervangen door Ferry Shiny World Duo-doek. Mensen ik zou zeggen probeer ze je kan ook het pakketje met de polijst doek bestellen want dat is ook top.

Toppie

Mary Lou van de Steen, 02 februari 2018

4

Heel goed over tevreden. Ze nemen veel vocht op en vuil en vet verwijderen erg gemakkelijk. Ik gebruik ze met en zonder reinigingsmiddel. Liggen ook prima in de hand.

Annemarie

Annemarie Bezemer, 16 december 2017

5

Nadat ik de doekjes ontvangen had ben ik meteen aan de slag gegaan en constateerde dat ze veelzijdig zijn en enorm veel vocht opnemen. Superfijn voor de vaat maar ook voor de aanrecht en de kookplaat een echte aanwinst.

Laat een review achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Andere suggesties…

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.