Kristal Vloerdweil 1 st.

8 beoordelingen | Beoordeling toevoegen
Kristal Vloerdweil 1 st.

Op voorraad

14,95

+ -

14,95

Categorie:

Beschrijving

De Ferry Shiny World Kristal Vloerdweil past op alle gangbare dweilhouder/kliksystemen. Deze vloerdweil is bijzonder geschikt voor zowel natuursteen (ruw) als gebakken vloertegels. De dweil heeft een extreem hoge water- en vuilopname.

Kristal Dweil

  • Hoge water- en vuilopname
  • Ideaal voor sterke- en lichte vervuiling
  • Nat- en droog te gebruiken (stofafname)
  • Geen reinigingsmiddel nodig (mag wel)
  • Uitwasbaar tot 90 Gr.C.
  • Zeer slijtvast
  • Afmetingen 42cm / 12cm

Alleskunner

Petri van Baarschot, 22 april 2021

5

Echt een geweldige dweil en kan hem iedereen aanraden. Stevig en sterk. Ik gebruik hem in de keuken voor mijn Noorse-lei natuursteen en in de kamer voor mijn laminaat. In de badkamer voor mijn tegels. Wat wil je nog meer.

Kwaliteit heeft een naam

Lia Megens, 19 november 2019

5

Ik heb reeds enige tijd de ramendoeken van FSW in gebruik en ben er erg tevreden over. Dus met alle vertrouwen 2 dweilen gekocht en echt ze werken super. Ik heb er nu nog maar een over, dochter is op bezoek geweest en dan kun je het wel raden. Ik heb nog een dochter en een zoon dus ......

Vloerdweil

Elly Wittenboer, 03 november 2018

5

Van mijn buurvrouwtje (Thaise) de tip gekregen om deze dweil te bestellen. Mooie ding zij ze. Echt een goede tip. Bedankt buurvrouwtje.

Max tv

Nellie Brekelmans, 14 september 2018

5

Ik las in de Max tv gids een artikel over ramendoekjes van Ferry. Nadat ik deze gekocht had en geprobeerd heb ik ook een dweil en enkele andere artikelen besteld. Ik ben een echte ouderwetse poetsmiep en heb van alles al gebruikt in het verleden maar nu heb ik toch het juiste adres gevonden.

Super mop!

Kristie Verdonk, 25 juli 2018

5

Echt een geweldige mop. Hoef niet meer hard de schrobben de mop werkt gewoon uit zichzelf en maakt onze natuurstenen vloer weer als nieuw. Raad deze mop iedereen aan en ook makkelijk dat hij gewoon op mijn andere steel paste. Super!

Fijne dweil

Marga van Vliet, 14 juni 2018

5

Fijne dweil, zeker gezien de prijs. Heb al diverse producten van FSW zonder teleurstelling in gebruik.

Uit de telegraaf

Ria van Erenbeemd, 28 maart 2018

5

Ik las een poos geleden een artikel in de Telegraaf van Emile Bode over de ramendoekjes van Ferry shiny world. Heb deze toen gekocht en was er zo tevreden over dat ik ook maar eens de dweil heb besteld. Ook dit is weer een goede aankoop. Heb er inmiddels 2 besteld voor mijn dochters.

Aanrader!

Ineke Jager, 18 januari 2018

5

Heb al verschillende dure en goedkope dweilen geprobeerd maar deze dweil is een aanrader als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding. Ik gebruik hem in de keuken en wc (ruikt lekker fris) met reinigingsmiddel en in de woonkamer voor mijn tegels vaak zonder. Ik ben er erg tevreden over.

Laat een review achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

Andere suggesties…

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.